2019 – 2021

28. april 2021: Siden er under konstruktion

Jeg har valgt at starte med situationen i dag for derefter at arbejde mig tilbage i tiden. Jeg begynder derfor med den seneste udvikling i min sag, der omhandler den mursten jeg blev ramt af på motorvejen 24. december 2020 og politiets fortsatte manglende håndtering af min sag. Som besøgende kan man med fordel starte med 1 og ende med den sidste del i denne del af min sag som er min klage til statsadvokaten – endnu en klage som intet har ført med sig.
(7): Brev til statsadvokaten

Igennem mere end 4 år har jeg forsøgt at få politiet til at gå ind i min sag. Her 4 år senere er det desværre ikke lykkedes. Det har ført til, at jeg konsekvent er begyndt at skrive klager til statsadvokaten over – politiets dispositioner, som det hedder.

Et forløb jeg er begyndt at dokumentere sommeren 2020 på lige fod med de forbrydelser, jeg i øvrigt er udsat for.

Men nå det er sagt skal der ikke herske tvivl om, at det er den danske stat jeg holder ansvarlig for de tiltagende forbrydelser. For forbrydere er og bliver forbrydere. Det er det faktum, at politiet ikke vælger at handle på mine anmeldelser, der er skyld i, at jeg befinder mig i en alvorlig situation den dag i dag.

(6): Afrundende bemærkning på forløbet med murstenen

Hvorfor i himlens navn møder man denne massive mur af modstand, når begrebet organiseret stalking bringes på banen? Vi ved alle sammen at der findes højreradikale grupperinger, kriminelle bander og andre lyssky modkulturer – så hvorfor er så mange i fornægtelse? Er det pga. den elektromagnetiske chikane/directed energy weapons? Det kræver ikke andet end en enkel søgning på Google eller besøg på Lockheed Martins hjemmeside at vide, at denne teknologi er mere end virkelig. Lægger man dertil, at kriminelle traditionelt har været forsynet med de nyeste militære teknologier, så er der vel heller ikke noget usædvanligt ved, at de skulle være i besiddelse af og tilmed benytte sig af frekvensteknologi?

(5): Politimæssige benspænd

Torsdag den 7. januar opsøgte jeg Vordingborg Politi. Det fik jeg ikke så meget ud af, men jeg lærte dog, at Rønnede hører under Næstved Politi. Gad vide hvad, jeg skulle have gjort, hvis hændelsen med murstenen havde fundet sted på motorvejen midt mellem Næstved og Haslev politikreds?

(4):Mens politiet holder juleferie

Nu skal jeg ikke vade rundt i politiets juleferie, men det er alligevel påfaldende set i forhold til for blot 10 år siden, hvor politiet aldrig holdt fri og kæmpede med at afspadsere alle deres overarbejdstimer. Det var dengang – i de gode gamle dage. Nu har politiet fået mere fritid, mens retsstaten stille og roligt er under afvikling.

(3): Opfølgende kommentar 114 og politiet

Når julen er vel overstået og politiet igen er op på fuld styrke, kommer jeg til at tage kontakt til Vordingborg Politi igen med henblik på, for Gud ved hvilken gang, at understrege vigtigheden af at se de forskellige hændelser som en samlet sag.

(2): Opfølgende samtaler med 114

Jeg har valgt at afspille dele af mine samtaler med politiet i forlængelse af, at jeg blev ramt af en mursten, fordi jeg finder disse samtaler væsentlige for forståelsen ikke alene af min situation, men den situation vi befinder os i som samfund.

Corona-virus, nedlukning af samfundsøkonomien og hele samfundet, et ineffektivt politi, stigende kriminalitet – det hele hænger sammen og peger i retning af sammenbrud af demokratiet.

(1): Ramt af mursten på motorvejen

Den 24. december rammes jeg af en mursten på forruden, mens jeg kører på motorvejen. Jeg anmelder hændelsen til politiet dagen efter og finder af den vej ud af, at det danske politi er gået på juleferie og at jeg kunne ringe til 114, som for øvrigt heller ikke havde tid til at beskæftige sig med hændelsen, da jeg ringede. Faktisk fik jeg kommentaren:

“Jamen, der skete jo ikke noget”.

Nej – netop! Var der sket noget, havde jeg formentlig ikke kunnet ringe og lave en anmeldelse. Pointen med min anmeldelse var heller ikke så meget om der skete noget eller ej, men at jeg var udsat for noget, der kunne være endt i mord, hvilket åbenbart ikke var så væsentligt for politiet?

%d bloggers like this: