Take Back Your Power

Denne dokumentar omhandler den del af The Smart Grid, der hedder smartmeters. Smartmeters som vi i Danmark aldrig er blevet informeret omkring konsekvenserne af eller har haft noget at skulle have sagt i forhold til. Smartmeters er ifølge den danske regering blot en del af hele den mikrobølgeteknologi vi som befolkning må affinde os med.

Deadline for alle borgere i Danmark er 2020 – 2021, så skal vi alle have installeret smartmeters og når man forsøger at gøre opmærksom på, at man ikke ønsker et smartmeter får man at vide, at så må man undvære at få strøm. Det er den valgmulighed man har som forbruger.

Langt de fleste informationer der eksisterer på nuværende tidspunkt er på engelsk, eftersom opmærksomheden i Danmark må siges at være moderat, hvad angår Overvågningssamfundet, Smart Grid og mikrobølgeteknologien: Netop denne dokumentar yder dog også danske undertekster som valgmulighed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: