Billeddokumentation hackerne ikke mener jeg skal vise

Fordi jeg ikke kan redigere pt., har jeg været nødt til at vælge et klip i dets fulde længde, hvor jeg viser meget nøjagtigt, hvordan mine hunde har været udsat for overgreb, der ikke hører inde under de normale former for overgreb, mens jeg ikke har været til stede i mit hus. Der er både tale om Morgellon Disease og med al tydelighed også indre teknologier, der dukker op, når disse teknologier aktiveres remotely.

Særligt de sidste 30 sekunder er meget afslørende. Man vil også kunne se overensstemmelser mellem disse øjneimplantater og andre billeder fra min første video vedrørende mine hundes helbrede.

15. august 2020
Skærmprint fra videoklippet. Denne cirkel/”kontaktlinse” kan være mere eller mindre synlig og ofte helt usynlig og kan ikke fjernes, men er en permanent del af øjets glaslegeme. Den dukker op, når vi – og i særdeleshed Alf – er udsat for remote triggering/frekvenser. Det vil fx sige, at dyrlægen ikke har været i stand til at observere denne cirkel, til trods for at den har optrådt flere gange de seneste par måneder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: