Mine hundes helbredsmæssige problemer 1. del

De seneste par måneder har været rædselsfulde – og jeg skal konstant slukker en eller anden form for ildebrand. I måneder gik disse skjulte forbrydelser i særlig grad udover min lille hund, Alf. I dag er det så computer og internetsikkerhed, der er i højsæde, efter at man er begyndt at obstruere min videodokumentationer og lyddagbog gennem at ødelægge softwareprogrammerne på mine computers – i fleretal.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: