Hackernes endelige over min computer

Det er begraenset, hvad jeg faa skrevet paa min blog efter, at mit Ubuntu softwareprogram er blevet helt oedelagt. Det laegger nogle naturlige begraensninger og jeg er nu henvist til en meget begraenset onlineaktivitet, indtil problemet er loest. Fx er denne blog skrevet paa en engelsk Ubuntu live USB, hvilket er grunden til, at jeg ikke anvender dansk tastatur.

23. august 2020.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: