Brev til PET (1. udgave)

Jeg har i dag sendt et brev til PET, fordi jeg finder det helt uacceptabelt, at organiseret stalking af civile overhovedet får lov til at foregå i en retsstat som den danske – og fordi det jeg har været udsat for de seneste fire år må siges at være ultrakriminelt og i mine øjne er at forveksle med den egentlige terrortrussel i Danmark og Vesten.

Mine hackingproblemer er nu ogsaa flyttet til mit onlineliv paa en meget tydelig maade. Dvs. at jeg har vaeret noedt til at faa wordpress til at lave en 2. udgave af denne blogpost, fordi der er mange funktioner jeg ikke laengere har adgang til online og paa min computer.

For cirka 7 – 10 dage siden opdagede jeg, at samtlige af mine computers fjernadministreres. Det forklarer, hvordan “man” har kunnet oedelaegge alle mine redigeringsprogrammer og hvordan “man” kan slette vigtige mails, efter jeg angiveligt har sendt dem og hvordan “man” i det hele taget kan oedelaegge og slette alt det “man” finder hensigtsmaessigt.

Dette bliver naturligvis anmeldt til politiet denne uge, da det maa siges at vaere en meget alvorlig kraenkelse af mit privatliv. En kraenkelse, jeg tilmed er i stand til at dokumentere, hvilket ligeledes fortaeller noget om hackernes funktionsniveau.

Beklager, at jeg skriver med engelsk tastatur, men jeg har vaeret noedt til at bruge min Ubuntu Live USB igen, for overhovedet at have et minimum af privatliv, selvom faktum er, at det har jeg ikke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: