Fri os fra det onde 10: Lynhurtigt svar fra PET

Jeg har allerede modtaget en respons fra PET. To timer efter, at jeg havde sendt mit brev modtog jeg en besked fra PET, der kunne informere mig om, at de havde sendt mit brev videre til Vordingborg Politi? Hvis det var Vordingborg Politi jeg ville i kontakt med, havde jeg sendt et brev til Vordingborg Politi og ikke PET, men tilsyneladende fandt PET ikke, at mit brev var deres omraade.

Lyddagbog

Skaermprint

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: