Fri os fra det onde 12: Samlede betragtninger paa mit moede med systemet

Mit moede med systemet er efterhaanden svaert at se bort fra i hele min sag. Jeg har derfor besluttet at lave en overordnet gennemgang af mit samlede forloeb frem for kun at praesentere nogle af de forbrydelser jeg har vaeret udsat for.

At jeg indimellem skriver med engelsk tastatur og andre gange med dansk skyldes, at jeg nogle gange benytter en almindelig pc andre gange min Ubuntu Live USB. De seneste dages problemer med min blog har dog gjort, at jeg er gaaet tilbage til kun at benytte Ubuntu Live USB som situationen er dags dato.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: