Det mainstream media ikke taler om 2: CovID test endnu et scam

Spiro Skouras hoerer til en af de kilder, jeg foelger ret noeje sammen med folk som Debora Travaras (stop the crime.net) og andre personer, der desvaerre ikke tegner noget videre opmuntrende billede af verdenssituationen og som mere eller mindre ligger ansvaret for fremtidige positive forandringer over paa befolkningen alene.

I denne video beskriver Skouras, hvordan testningen af Corona ikke er andet end endnu et falsum, der goer det muligt at fabrikere lige praecis det testsvar man maatte oenske, hvad enten man oensker at faa statistikken til at eksplodere eller man blot oensker at skille sig af med en eller anden aabenmundet person.

Detailsalget i London er stendoedt, men det horer man saa ikke noget om – tvaertimod.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: