Videodokumentation: Det er lykkedes mig at redigere en video af min mindste hund, Alf

Det er dags dato lykkedes mig at redigere den første video i meget lang tid. Dette foregik under meget besværlige omstændigheder, men slutresultatet burde være fint? Det er en video, hvor man både ser Alfs “øjenteknologier” som, så vidt jeg kan bedømme, ikke alene er udtryk for Morgellon Disease? I slutningen viser jeg også nogle fotos af de stiksår Alf pludselige havde på sine forben i juli 2020. Et stiksår var helet op et andet stiksår var der gået infektion i – spørgsmålet er så, hvordan og hvornår han har fået disse stiksår? I hvert fald gik det rigtig galt med Alfs helbrede i juni – juli 2020 – og det er kun blevet værre. Forhåbentlig kan jeg snart lave en mere omfattende gennemgang af Alfs helbredssituation?

Jeg springer lidt i redigeringen og tidsforløbet, men redigeringen fandt sted under meget besværlige og ikke mindst stressende omstændigheder. Dette er på ingen måde det slutprodukt, jeg kunne ønske mig, men det er stadig meget væsentlig dokumentation.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: