Fri os fra det onde 16 (1): Ramt af mursten på motorvejen

Den 24. december rammes jeg af en mursten på forruden, mens jeg kører på motorvejen. Jeg anmelder hændelsen til politiet dagen efter og finder af den vej ud af, at det danske politi er gået på juleferie og at jeg kunne ringe til 114, som for øvrigt heller ikke havde tid til at beskæftige sig med hændelsen, da jeg ringede. Faktisk fik jeg kommentaren:

“Jamen, der skete jo ikke noget”.

Nej – netop! Var der sket noget, havde jeg formentlig ikke kunnet ringe og lave en anmeldelse. Pointen med min anmeldelse var heller ikke så meget om der skete noget eller ej, men at jeg var udsat for noget, der kunne være endt i mord, hvilket åbenbart ikke var så væsentligt for politiet?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: