Brev til statsadvokaten

Igennem mere end 4 år har jeg forsøgt at få politiet til at gå ind i min sag. Her 4 år senere er det desværre ikke lykkedes. Det har ført til, at jeg konsekvent er begyndt at skrive klager til statsadvokaten over – politiets dispositioner, som det hedder.

Et forløb jeg er begyndt at dokumentere sommeren 2020 på lige fod med de forbrydelser, jeg i øvrigt er udsat for.

Men nå det er sagt skal der ikke herske tvivl om, at det er den danske stat jeg holder ansvarlig for de tiltagende forbrydelser. For forbrydere er og bliver forbrydere. Det er det faktum, at politiet ikke vælger at handle på mine anmeldelser, der er skyld i, at jeg befinder mig i en alvorlig situation den dag i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: