Kort præsentation

The CIA and FBI are behind most, if not all terrorism

Ted Gunderson (tidligere FBI-chef i Los Angeles).

Mit navn er Anne Helene Have. Jeg er uddannet cand. pæd. i pædagogik og psykologi og har tidligere arbejdet som underviser, inden jeg blev udsat for organiseret stalking. Nu er jeg ude af stand til at få et job – og, hvis det alligevel lykkedes mig, ringer folk anonymt til mit arbejde med påstande om, at jeg er sindssyg.

Det begyndte i 2016. I dag er det åbenlyst, at jeg har været udsat for denne form for hemmelige forbrydelser i årtier. Min egen forståelse af, hvorfor jeg er udsat for organiseret stalking og dens hemmelige våben, directed energy weapons, skal findes i mine forældres politiske aktiviteter i 70’erne og 80’erne.

Min farmor, Dagmar Andreasen var en kendt kommunist i Danmark under Den Kolde Krig og skrev bøger om livet som arbejderkvinde i det 20. århundrede og hendes tid som skuespillerinde på et arbejderteater under Anden Verdenskrig, hvor hun arbejdede sammen med folk som Ruth Berlau, Bertolt Brect m.fl..

Min familie var således allerede ”på radaren” under Den Kolde Krig, hvilket skulle føre til, at mine forældre blev sortlistet af den amerikanske stat i slutningen af 70’erne. Kort tid efter begyndte jeg at få mine første alvorlige helbredsproblemer og jeg har igennem livet været plaget af indtil flere lidelser, der alle kan føres tilbage til symptomer på mikrobølgeeksponering.

I 2020 skulle jeg ydermere få konstateret EHS-syndrom (Elektro, Hyper Sensitivitet) såvel som det stod klart, at jeg også har Morgellon Disease. En lidelse jeg er i stand til at føre tilbage til omkring 1993 – 1994 og som ingen læge har været i stand til at diagnosticere, før det i begyndelsen af 2020 stod klart, at der var tale om Morgellon Disease.

Til forskel fra Directed Energy Weapons kan Morgellon Disease fysisk dokumenteres. Der er tale om en kombination af kunstig intelligens og biologisk liv. Både mine dyr og jeg har disse problemer, som man vil kunne finde dokumentation for på denne website.

Disse dokumenterbare lidelser står ikke alene og jeg har af flere omgange måtte søge akut medicinsk behandling i 2017, hvilket resulterede i to indlæggelser, hvor man fandt en knude på den ene lunge, lungebetændelse på den ene lunge, lavt iltindhold i blodet, såvel som jeg var ude af stand til at trække vejret etc. efter at have været mål for Directed Energy Weapon angreb, eller med et andet ord –elektromagnetisk chikane, over længe tid.

Alvoren i de forbrydelser jeg har været udsat for førte til, at jeg i 2017 satte min lejlighed til salg. Herefter var jeg mere eller mindre på flugt indtil det lykkedes mig at købe et hus i Præstø.

Situationen er i det store og hele den samme, men jeg er ikke længere udsat for fysisk forfølgelse/stalking i samme grad som før efter, at jeg begyndte at dokumentere de forskellige hændelser.

Gennem hele forløbet har jeg jævnligt opsøgt politiet uden, at det har ført til nogen handling, heller ikke selvom jeg har været i stand til løbende at præsentere beviser. Det førte til, at jeg i januar 2018 startede en blog på engelsk www.targetedindividualdenmark.com eftersom fænomenet organiseret stalking og the targeted individual program er langt mere almenkendt i udlandet.

I august 2020 begyndte jeg imidlertid på at lave en hjemmeside på dansk. En hjemmeside, hvor jeg deler min historie og den erkendelsesrejse jeg har været på siden 2016. En rejse omhandlende den anden side af sandheden, den vi ikke får fortalt gennem medierne, men selv må opdage eksisterer.

Anne

I 2019 deltog jeg i en undersøgelse fortaget af FN vedrørende psykologisk tortur m.m. Her vil man kunne læse mere indgående om mit forløb:

https://docs.google.com/file/d/1Nyv456GrvOl-vSrDMrAvOMO-BAxFb_GS/view?usp=sharing

Undersøgelsen blev fulgt op af en ny undersøgelse i 2020, som jeg også deltog i:

https://docs.google.com/file/d/1AQvp05qPQWUEzDjUn0OnjwAukHRIm8fO/view?usp=sharing

Sidenhen har, Nils Melzer, der står for undersøgelserne, offentliggjort flere links på FN’s hjemmeside, bl.a. links til beskrivelser af organiseret stalking og directed energy weapons:

https://www.ohchr.org/EN/Issues/Torture/SRTorture/Pages/CallGA75.aspx

%d bloggers like this: