Blog (august2)

Sandheden skal gøre jer fri.

Joh. 8, 31-32

Fri os fra det onde 21 (6): Afrundende bemærkning på forløbet med murstenen

Hvorfor i himlens navn møder man denne massive mur af modstand, når begrebet organiseret stalking bringes på banen? Vi ved alle sammen at der findes højreradikale grupperinger, kriminelle bander og andre lyssky modkulturer – så hvorfor er så mange i fornægtelse? Er det pga. den elektromagnetiske chikane/directed energy weapons? Det kræver ikke andet end enFortsæt læsning “Fri os fra det onde 21 (6): Afrundende bemærkning på forløbet med murstenen”

Fri os fra det onde 20(5): Politimæssige benspænd

Torsdag den 7. januar opsøgte jeg Vordingborg Politi. Det fik jeg ikke så meget ud af, men jeg lærte dog, at Rønnede hører under Næstved Politi. Gad vide hvad, jeg skulle have gjort, hvis hændelsen med murstenen havde fundet sted på motorvejen midt mellem Næstved og Haslev politikreds?

Fri os fra det onde 19 (4): Mens politiet holder juleferie

Nu skal jeg ikke vade rundt i politiets juleferie, men det er alligevel påfaldende set i forhold til for blot 10 år siden, hvor politiet aldrig holdt fri og kæmpede med at afspadsere alle deres overarbejdstimer. Det var dengang – i de gode gamle dage. Nu har politiet fået mere fritid, mens retsstaten stille ogFortsæt læsning “Fri os fra det onde 19 (4): Mens politiet holder juleferie”

Fri os fra det onde17 (2): Opfølgende samtaler med 114

Jeg har valgt at afspille dele af mine samtaler med politiet i forlængelse af, at jeg blev ramt af en mursten, fordi jeg finder disse samtaler væsentlige for forståelsen ikke alene af min situation, men den situation vi befinder os i som samfund. Corona-virus, nedlukning af samfundsøkonomien og hele samfundet, et ineffektivt politi, stigende kriminalitetFortsæt læsning “Fri os fra det onde17 (2): Opfølgende samtaler med 114”

Fri os fra det onde 15: To verdener

En kort update i forhold til min umiddelbare- og generelle situation og mit møde med en omverden, der har meget svært ved at forstå, at organiseret stalking m.m. finder sted i et land som Danmark.

Det mainstream media ikke taler om 2: CovID test endnu et scam

Spiro Skouras hoerer til en af de kilder, jeg foelger ret noeje sammen med folk som Debora Travaras (stop the crime.net) og andre personer, der desvaerre ikke tegner noget videre opmuntrende billede af verdenssituationen og som mere eller mindre ligger ansvaret for fremtidige positive forandringer over paa befolkningen alene. I denne video beskriver Skouras, hvordanFortsæt læsning “Det mainstream media ikke taler om 2: CovID test endnu et scam”

Loader…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: