Mikrobølgerelaterede helbredsproblemer

Den først video er en introduktion til Elana Freeland og hendes beskrivelse af hvad Morgellon Disease er, hvorfor Morgellon Disease eksisterer og hvordan den giver sig til kende.

Kort introduktion til Elana Freeland

2. del af mine Morgellon Disease dagbog.


3. del af min Morgellon Disease dagbog.


Første del af min dagbog over mine hundes A.I. og mikrobølgerelaterede helbredsproblemer. Mine hunde, især Alf er pt. meget hårdt ramt og lider utroligt under, at mennesker med tilknytning til den organiserede stalking har haft fat i dem, når jeg ikke selv har været til stede.

Billedkvaliteten er ikke i top, da jeg ofte arbejder under meget vanskelige lysforhold, men jeg har købt et nyt kamera, og vil i fremtiden kunne illustrere disse forfærdelige teknologier/A.I.fænomener endnu bedre.


Det her videoklip er nok det mest tydelige eksempel på, at mine hunde har indre teknologier. Det er også et eksempel på, at disse teknologier styres remotely eftersom disse fænomener kommer og går – og aldrig optræder i selskab med andre, fx dyrlæger, men oftest om aftenen. Helbredsproblemerne kan være mere eller mindre tydelige, alt efter intensiteten af de remote signaler: her er det meget tydeligt at se, at min hund har fået implanteret en slags kontaktlinse i øjet. Velopmærket en kontaktlinse, der er en integreret del af øjet og ikke kan tages ud og som kan være helt usynlig i visse situationer og meget fremtrædende i andre situationer.

%d bloggers like this: